search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:20
MENU CLOSE

Έδεσε σκυλάκι με μονωτική ταινία σε κολώνα και έστειλε βίντεο από το μαρτύριό του στην ιδιοκτήκτρια – Σαστισμένη η κοινή γνώμη στην Κολομβία

19.03.2024 19:33
skulos

Θύμα ενός διαταραγμένου άνδρα έπεσε ένα μικροσκοπικό σκυλάκι στην Κολομβία. Το έδεσε με μονωτική ταινία σε κολώνα φωτισμού και έπειτα έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο τα οποία και τα έστειλε στην ιδιοκτήριά του. Τι ισχυρίζεται ο θρασύδειλος για την αποτρόπαια πράξη του.

Το άτυχο σκυλί ήταν εντελώς αβοήθητο και ανίκανο να γαβγίσει πάνω στην κολώνα, καθώς του είχε τυλίξει με ταινία ακόμα και το στόμα. Η κοινή γνώμη στην Κολομβία είναι οργισμένη με το συμβάν κακοποίησης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η dailymail.co.uk.

Ήθελε να εκδικηθεί την γειτόνισσά του

Το ανήμπορο τετράποδο ονόματι Doqui, φέρει πλέον τραύματα από την εκδικητική πράξη ενός…. εξοργισμένου γείτονα.

Ο δράστης κατέγραψε το μαρτύριο του σκύλου σε βίντεο σε μια προσπάθεια να στείλει… μήνυμα στην γειτόνισσά του, ισχυριζόμενος ότι είχε ζητήσει να δέσει τον Doqui με λουρί, καθώς ο σκύλος έκανε την ανάγκη του στο γκαζόν του.

«Εδώ είναι το σκυλάκι, έρχεται κάθε μέρα μπροστά στο σπίτι μου, και αφοδεύει», λέει ο θυμωμένος άντρας αγνώστων στοιχείων.

«Το είπα στην ιδιοκτήτρια και της ζήτησα να κρατήσει το σκυλάκι με λουρί, αλλά δεν το έκανε», συνεχίζει.

Η αστυνομία έφτασε επί τόπου, στο χωριό La Chava της Κολομβίας για να σώσει το ταλαιπωρημένο σκυλάκι το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Ο κτηνίατρος Jorge Luis González, ο οποίος περιέθαλψε τον Doqui, δήλωσε ότι το καημένο ζώο ήταν στρεσαρισμένο λόγω της ακινητοποίησής του και δεν μπορούσε να γαβγίσει.

Ο ειδικός σε θέματα ζώων τόνισε ότι το άτομο που ευθύνεται για τη διάπραξη της αποτρόπαιας πράξης κατά του Doqui πρέπει να τιμωρηθεί με τη μέγιστη νόμιμη ποινή.

Ο González δήλωσε: «Του έδεσαν με ταινία το στόμα, το ζωάκι φαίνεται ξεκάθαρα κακοποιημένο. Ο νόμος ορίζει ότι τα ζώα είναι αισθανόμενα όντα. Λαμβάνουμε μέτρα ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ποινή».

Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί από τις αρχές και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προφυλάκισή του.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές οι δηλώσεις Ερντογάν, δηλώνει η Λευκωσία

Γερμανία: Κατηγορούν στρατιώτη ότι παρέδιδε μυστικά των ενόπλων δυνάμεων σε ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Η εταιρεία SpaceX σχεδιάζει να πουλήσει δορυφορικές συνδέσεις λέιζερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:19