search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της – «Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια» (Video)

20.03.2024 10:14
maria-eleni-lykoyrezoy-new

Το όνομά της αποφάσισε να αλλάξει η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Άλλωστε, η Μαρία Ελένη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως, στο Tiktok, όπου και ανακοίνωσε τη νέα της απόφαση.

Έχοντας αφήσει πίσω της τον εθισμό της στις ναρκωτικές ουσίες, ακολουθώντας μια «καθαρή ζωή» -όπως η ίδια τονίζει- αποφάσισε πλέον να ονομάζεται «Αίθρα». Μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι η εισαγγελέας που αθώωσε τον Ηλία Μίχο είχε το όνομά της, τη βοήθησε να πάρει πιο γρήγορα την εν λόγω απόφαση.

«Αλλάζω τα πάντα, αυτό που ήμουν δεν είμαι πια»

«Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη», είπε στο βίντεο που ανήρτησε και στη λεζάντα έγραψε: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή».

@aithralykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Ανέζα 🚬🚬11

Διαβάστε επίσης:

Σεφερλής – Λαμπάτος: Έγινε η πρώτη τους συνάντηση – Η παλιά φιλία και η δικαστική διαμάχη

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Σε απόσταση αναπνοής από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – Ποιος είναι ο 33χρονος νέος θρυλικός πράκτορας 007

Γιάννης Πλούταρχος: «Όταν άκουσα το επίθετό μου, έβαλα τα γέλια – Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” πρέπει να το αλλάξουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31