search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Νομίζω ότι είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο»

21.03.2024 10:07
melpo-zarokosta-new

Μια αναδρομή στο παρελθόν και στα πρώτα χρόνια της καριέρας της έκανε η Μέλπω Ζαρόκωστα, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», επισήμανε ότι ο αείμνηστος ηθοποιός την είχε βοηθήσει στα πρώτα της βήματα, τονίζοντας ότι η απουσία του άφησε μεγάλο κενό στον χώρο.

«Δεν θα χαρακτήριζα ιδιότροπο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, υπέφερε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο. Λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς και μας στέρησε από την πληθωρική καλλιτεχνική του παρουσία. Ήταν ένα σπάνιο θεατρικό φαινόμενο, του χρωστάω πολλά. Όταν ήρθα από το εξωτερικό στα τέλη της δεκαετίας του ‘50, με άρπαξε κυριολεκτικά στον θίασό του, και με βοήθησε έτσι στα πρώτα βήματά μου, ώστε να καθιερωθώ σιγά σιγά και στην Ελλάδα».

Τέλος, η Μέλπω Ζαρόκωστα αποκάλυψε ότι έχει φθάσει κοντά στον θάνατο τόσο σε μικρή όσο και σε μεγαλύτερη ηλικία, ενώ αναφερόμενη στον καρκίνο, υπογραμμίζει ότι μπορεί, πλέον δειλά να πει ότι κατάφερε να τον νικήσει.

«Εκτός του καρκίνου, ίσως και μια φορά μικρό κορίτσι, λίγο πριν πάω σχολείο, όταν έπεσα από τον πρώτο όροφο στο σπίτι της γιαγιάς μου στις Τζιτζιφιές. Την γλίτωσα ευτυχώς με θλάσεις και κάποιο κάταγμα στο χέρι» είπε και πρόσθεσε:

«Μετά από 24 χρόνια περίπου από τη μαστεκτομή, έχω αφήσει πια και τους τακτικούς ελέγχους. Νομίζω ότι είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο. Χτύπα ξύλο, παρ’ όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν έβγαλα λεφτά από τον χώρο μας – Δεν είχα προστάτες και χορηγούς» (Video)

Καλομοίρα: Η πικρία για την ΕΡΤ και τη Eurovision – Ποια η γνώμη της για τη Μαρίνα Σάττι (Video)

Δανάη Μπάρκα: Ό,τι προξενιό μου έχουν κάνει δεν έχει λειτουργήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:21