search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Καλομοίρα: Η πικρία για την ΕΡΤ και τη Eurovision – Ποια η γνώμη της για τη Μαρίνα Σάττι (Video)

21.03.2024 08:56
kalomoira-new

Για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η Καλομοίρα σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The2Night Show”, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πικρία που της άφησε η ΕΡΤ σχετικά με τη Eurovision.

«Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν. Η Μαρίνα Σάττι έχει πολύ καλό τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στα όνειρα που είχε από μικρή, η Καλομοίρα παραδέχεται ότι θα ήθελε να κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική, ωστόσο, όταν απέκτησε παιδιά οι προτεραιότητές της άλλαξαν, κάτι που δεν θα μετανιώσει ποτέ.

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια» τόνισε.

Επιπλέον, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στον σύζυγό της, επισημαίνοντας ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα έκανε τις ίδιες υποχωρήσεις για τον άντρα της, καθώς η αληθινή αγάπη δεν συγκρίνεται με καμιά καριέρα…

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο “Πιο Πολύ Την Κυριακή”. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα» είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Καλομοίρα αναφέρθηκε στο τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, δηλώνοντας πολύ αισιόδοξη, καθώς τόσο το κομμάτι όσο και η καλλιτέχνιδα έχουν κάτι διαφορετικό που κάνουν ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή της Ελλάδας. Τόνισε δε, ότι η συμβολή του Φωκά Ευαγγελινού θα απογειώσει το κομμάτι…

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Ό,τι προξενιό μου έχουν κάνει δεν έχει λειτουργήσει

BAFTA 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων – Μεγάλη επιτυχία για το Netflix

Βρετανία – Photogate: Ψηφιακά βελτιωμένη και η φωτογραφία της βάπτισης του γιου των Χάρι- Μέγκαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54