search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Μαρίνα Σάττι: Δείτε πόσο κόστισαν τα ρούχα της στο «Ζάρι» (Videos)

20.03.2024 13:04
satti-new

Λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα που φορούσε η Μαρίνα Σάττι στο βιντεοκλίπ με το «Ζάρι» ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το πρωί της Τετάρτης, μέσω της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου».

Συγκεκριμένα, τα ρούχα που επέλεξε η τραγουδίστρια για το κλιπ του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας κόστισαν 3.560 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η φόρμα που φορούσε η Μαρίνα Σάττι κοστίζει 820 ευρώ και είναι ξένου σχεδιαστή, η φούστα ανήκει σε Γάλλο σχεδιαστή και κάνει 1.030 ευρώ, ο κορσές της 1.330 και το κροπ πουκάμισο κόστισε 380 ευρώ.

Στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να επισημάνει, ωστόσο, ότι τα συγκεκριμένα ρούχα δεν αγοράστηκαν απαραιτήτως, καθώς είναι πολύ πιθανό αυτά να δανείστηκαν, όπως συμβαίνει συχνά σε πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο κορσές που φόρεσε η Μαρίνα Σάττι ήταν του Jean Paul Gaultier και το πάνελ της εκπομπής σχολίασε μερικά από τα κομμάτια που φόρεσε η τραγουδίστρια.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Το βίντεο του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της – «Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια» (Video)

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Σε απόσταση αναπνοής από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – Ποιος είναι ο 33χρονος νέος θρυλικός πράκτορας 007

Σεφερλής – Λαμπάτος: Έγινε η πρώτη τους συνάντηση – Η παλιά φιλία και η δικαστική διαμάχη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36