search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν έβγαλα λεφτά από τον χώρο μας – Δεν είχα προστάτες και χορηγούς» (Video)

21.03.2024 09:18
nana-palaitsaki-new

Για την τηλεοπτική της πορεία της αλλά και για τα χρήματα που κέρδισε από τον χώρο μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη, επισημαίνοντας ότι δεν κατάφερε να «κάνει περιουσία», όπως συχνά λέγεται για τους ανθρώπους που εργάζονται στην τηλεόραση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, η δημοσιογράφος τόνισε ότι επέλεξε τον δύσκολο και νόμιμο δρόμο, με αποτέλεσμα να μην αποκομίσει μεγάλα κέρδη.

«Πλήρωσα το κόστος του να θέλω να έχω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στην επιλογή. Δεν είχα στην επαγγελματική μου ζωή προστάτες και χορηγούς και δεν ήταν εύκολη η επιβίωση. Δεν χρειάστηκε να μου την πέσει κανείς, οι προτάσεις ήταν πολλές στο επαγγελματικό κομμάτι. Σε μία εποχή που δίνονταν πάρα πολλά χρήματα, αρνήθηκα για δουλειά. Θα μπορούσα να έχω πολύ εύκολα χρήματα, πλασάροντας κάτι που ήταν τότε σε αυτά τα πλαίσια που είπαμε μετά τηλεμάρκετινγκ. Άλλοι κέρδισαν από αυτό» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Μπορεί να ακουστεί αφελές, αλλά θα πω ότι δεν έβγαλα λεφτά από το χώρο μας. Δεν ήθελα να παίρνω μαύρα, αυτό που λένε πακέτα. Ήθελα να έχω την ασφάλεια της μισθοδοσίας και ό,τι έπαιρνα ήταν μέσα στον μισθό μου. Δεν έδωσα δυνατότητα να κάνω μία περιουσία, αυτή που λένε όλοι ότι όσοι είναι στην τηλεόραση κάνουν περιουσίες» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Η πικρία για την ΕΡΤ και τη Eurovision – Ποια η γνώμη της για τη Μαρίνα Σάττι (Video)

Δανάη Μπάρκα: Ό,τι προξενιό μου έχουν κάνει δεν έχει λειτουργήσει

BAFTA 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων – Μεγάλη επιτυχία για το Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:46