search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Μαρία Καρυστιανού: Ο Τσακαλώτος την παρομοίασε με την… Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς

27.03.2024 17:35
TSAKALOTOS-KARYSTIANOOU-TZOULIA-1

Ποικίλα σχόλια στους διαδρόμους και τα πηγαδάκια της Βουλής προκάλεσε η αναφορά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην πρόεδρο του συλλόγου «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού που έχασε την 20χρονη κόρη της Μάρθη στη σιδηροδρομική τραγωδία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς παρεμβαίνοντας στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ανέφερε ότι του θυμίζει την Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς».

Σύμφωνα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο ερώτημα «εάν η τραγωδία των Τεμπών θα ήταν αρκετή για να πέσει η κυβέρνηση», είπε ανέφερε πως «πριν από έναν χρόνο όχι, αλλά πλέον το κλίμα έχει αλλάξει γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι κάνετε το παν για να μην υπάρξουν πολιτικές ευθύνες».

Καταλόγισε παράλληλα, στην κυβέρνηση απόπειρα συγκάλυψης των αιτιών που οδήγησαν στην τραγωδία κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνεται πλέον ο κόσμος χάρη στην κ. Καρυστιανού. «Ειναι η Νέμεσις σας η κ. Καρυστιανού. Θυμίζει την Τζούλια Ρόμπερτς στην Έριν Μπρόκοβιτς που τα έβαλε με όλους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Στεγνά – Ρόδος: Βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω… Facebook ότι αναβάλλεται η κατεδάφιση αυθαιρέτων

«Ευαγγελισμός»: Διαρροή καυτού νερού στον 9ο όροφο του νοσοκομείου – Τα νερά έφτασαν μέχρι και τον 3ο όροφο (photos/video)

Πέτρος Παππάς: Ατυχής διατύπωση η δήλωση Φαραντούρη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 12:49