search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:14
MENU CLOSE

ΝΔ: Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι που ανακοίνωσε για τις Ευρωεκλογές

04.04.2024 18:18
Untitled design (1)

Δυο νέες υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Οι δυο υποψήφιοι είναι:

Ο Νίκος Στέφος, δημοσιογράφος-συγγραφέας, και η Νουρτζάν Σούλογλου, ιατρός-επιμελήτρια Β’ γενικής ιατρικής, στο περιφερειακό ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. 

Ο Νίκος Στέφος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και από το 1982 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον Alpha, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο.

Στη δημοσιογραφική του πορεία συνάντησε και πήρε συνεντεύξεις από παγκόσμιες προσωπικότητες και ηγέτες όπως ο Καντάφι, ο Αραφάτ, ο Μεσούτ Γιλμάζ, ο Κόφι Ανάν, ο Ζισκάρ Ντ΄Εστέν αλλά και από διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, η Φανί Αρντάν, ο Τζον Μάλκοβιτς, Νικόλ Κίντμαν, Ντέμις Ρούσος, ο Κώστας Γαβράς, ο Μπένι Χιλ κ.α.

Η Νουρτζάν Σούλογλου γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1981 και ολοκλήρωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας. Στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και φοίτησεστο 4ο Γυμνάσιο και ακολούθως στο 3ο Λύκειο Ξάνθης.

Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε και το Πτυχίο της Ιατρικής.

Ακολούθως έλαβε τον Τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του Σφακιανάκη μετά την διαγραφή του από τον Χαρδαλιά για τις δηλώσεις του για την Κυριακή Γρίβα: «Είμαι… Υδροχόος»

Σημάδια διάλυσης στους Σπαρτιάτες: «Στοχοποιηθήκαμε» λέει τώρα ο Στίγκας – Οι διώξεις, οι ανεξαρτητοποιήσεις και τα σενάρια για τις έδρες τους

Νέα γενική γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων η Χριστίνα Τσάκωνα – Το βιογραφικό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:14