search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:48
MENU CLOSE

«Τον τιμώ αλλά δικιά μου είναι η υποψηφιότητα» λέει ο Μουρούτης στον Αντώνη Σαμαρά που τον «άδειασε»

05.04.2024 19:58
GIWRGOS-MOUROUTIS

«Αυτονόητο» ότι ένας πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να στηρίζει «τη δική μου ή οποιαδήποτε υποψηφιότητα» είπε ο Γιώργος Μουρούτης, απαντώντας στο «άδειασμα» του Αντώνη Σαμαρά, με κύκλους γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζουν πως η υποψηφιότητα του κ. Μουρούτη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, «δεν έχει σχέση με εμάς, ούτε και τη στήριξή μας».

Μιλώντας στο One Channel, ο κ. Μουρούτης πρόσθεσε «φανταστείτε να τρέχει ή να ταυτίζεται στη μάχη του σταυρού με οποιαδήποτε υποψηφιότητα».

«Νομίζω ότι έκανε το θεσμικά αυτονόητο να πει ότι δεν έχει σχέση με τη δική μου ή με οποιαδήποτε υποψηφιότητα. Από εκεί και πέρα είναι γνωστή η σχέση μου με τον κ. Σαμαρά, τον τιμώ, με τίμησε κι εκείνος με τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου και του ιδίου ως πρωθυπουργού αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, τον τιμώ, θα συνεχίσω να τον τιμώ αλλά είναι μια υποψηφιότητα δικιά μου που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως σε όλη την κοινωνία. Δηλαδή όσοι πιστεύουν ότι θα μπορούσα να βάλω ένα λιθαράκι για το καλό της της πατρίδας μου και να εκπροσωπήσω επαρκώς την πατρίδα μου στην Ευρώπη, μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την υποψηφιότητα στις εκλογές», είπε ο κ. Μουρούτης.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για παρακολουθήσεις: Η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες της – Αληθινός «βάλτος» για τα δικαιώματα το «κράτος δικαίου» της ΕΕ

Απόφαση ΣτΕ για υποκλοπές – Χαρίτσης: Η κυβέρνηση παραβίασε εν γνώσει της το σύνταγμα – Η ΑΔΑΕ να πράξει τα δέοντα

Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο Φόρουμ των Δελφών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:47