search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Συνέδριο ΝΔ: Συνεχίζονται οι εργασίες για δεύτερη ημέρα

06.04.2024 19:03
synedrio_nd

Συνεχίζονται στο Ζάππειο Μέγαρο για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 15ου συνεδρίου της ΝΔ, με τοποθετήσεις στελεχών και μελών του κόμματος, που όλες λίγο-πολύ έχουν ως κοινό «παρανομαστή» το κάλεσμα για συσπείρωση ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και την κριτική στην αντιπολίτευση, με έμφαση στα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τις τοποθετήσεις της γραμματέος της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Γιάννη Πλακιωτάκη, χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και, τέλος, με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Ευθύνες στην… αντιπολίτευση ρίχνει η κυβέρνηση για την αδιανόητη γυναικοκτονία

Κασσελάκης από Κρήτη: «Ο λαός δεν είναι πρόβατα στο μαντρί, σαν τους 157 βουλευτές της ΝΔ που χειροκροτούσαν τον Καραμανλή»

Γκάλοπ GPO: Ένας στους δύο θεωρεί την κυβέρνηση ως κύρια υπεύθυνη για τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:49