search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Όταν ο Βαγγέλης… κάλεσε τον Κυριάκο

07.04.2024 12:59
meimarakis_mitsotakis

Συνέδριο δεν γίνεται χωρίς τον Βαγγέλη: ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και νυν αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εκείνος που κάλεσε στο βήμα για το κλείσιμο του 15ου συνεδρίου του κόμματος τον νυν πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τι πιο συμβολικό, σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας ο πρώην να καλέσει τον νυν στο βήμα και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας: Όλοι μαζί θα πάμε στις ευρωεκλογές. Στρατιώτες. Ακριβώς γιατί θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή σε μια καλύτερη Ευρώπη, με την Ούρσουλα και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα», είπε ο Β. Μεϊμαράκης καταχειροκροτούμενος.

«Σε αυτή τη μάχη δε θα λείπει κανείς! Πρόεδρε, όλοι θα είμαστε στρατιώτες. Όλοι θα δώσουμε τη μάχη μαζί σου με εσένα μπροστά. Γιατί πάνω απ’ το «εγώ» μας βάζουμε τη Νέα Δημοκρατία. Πάνω απ’ τη Νέα Δημοκρατία, βάζουμε την Ελλάδα μέσα στην ισχυρή Ευρώπη. Αγαπητέ Κυριάκο, έχεις τον λόγο», κατέληξε και ο Κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελακης – Πολάκης, πάλι κοντά

Το μήνυμα Δένδια συνέχεια της σιωπής Σαμαρά

Συνέδριο ΝΔ: Tο κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση κατά την ομιλία Χατζηδάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28