search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:11
MENU CLOSE

Αδιανόητο περιστατικό στη Βραζιλία: Πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα για να της υπογράψει δάνειο! Σοκαριστικό βίντεο

18.04.2024 08:15
vrazilia_nekros_trapeza

«Τρελό weekend στου Μπέρνι» θύμισε το αδανόητο περιστατικό στη Βραζιλία όπου μια γυναίκα… φόρτωσε σε αμαξίδιο τον νεκρό της θείο και τον μετέφερε σε τράπεζα, -προσποιούμενη ότι είναι ζωντανός- προκειμένου να πάρει δάνειο.

Ο άνδρας φαινόταν εμφανώς… νεκρός, με το κεφάλι του να ταλαντεύεται μπρος πίσω και την γυναίκα να επιχειρεί να το σταθεροποίησει.

Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με την ίδια προσπαθεί να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα κρατώντας το άψυχο χέρι του άντρα.

«Θείε, ακούς; Πρέπει να το υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα, πιάνοντας το χέρι του, ώστε να κρατήσει το στυλό.

«Υπόγραψε εδώ και σταμάτα να μου προκαλείς πονοκέφαλο», πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται καλά. Είναι πολύ χλωμός», λέει εκείνη την στιγμή ο υπάλληλος της τράπεζας. Εκείνη ατάραχη του απάντησε: «έτσι είναι πάντα» και γυρνώντας στο νεκρό θείο της είπε με απίστευτο θράσος: «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Βλέποντας την απίστευτη σκηνή, το προσωπικό της τράπεζας άρχισε να τραβά βίντεο, πριν καλέσει ασθενοφόρο.

Ο 68χρονος «θείος» Πάουλο Ρομπέρτο όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες που κλήθηκαν στην τράπεζα ήταν νεκρός ώρες και η ανιψιά συνελήφθη…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες!

Διαβάστε επίσης:

Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς το τηλεφώνημα Μπάιντεν έβαλε φρένο σε σχέδιο Νετανιάχου για επίθεση στο Ιράν

ΟΗΕ: Αβέβαιο πότε θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ σε στενό μεταξύ δύο νησιών – Οκτώ ελαφρά τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12