search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε 8χρονο για… να πάρει followers στο TikTok

18.04.2024 12:11
bullying

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα.

Ένας 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views

Μάλιστα είπε σε ένα άλλο παιδί να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη.

Όλα συνέβησαν στην περιοχή ων Ζαρουχλέϊκων στην Πάτρα, όταν ένας 7χρονος άρχισε να χτυπά έναν 8χρονο μπροστά στα μάτια άλλων δύο παιδιών (των αδερφών του) και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο όπως αναφέρεται πως ο 8χρονος «ούρλιαζε» από τον πόνο και έπειτα πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιγράφοντας στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη στη συνέχεια είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του.

Η μητέρα του θύματος βρήκε τον πατέρα του 7χρονου, ο οποίος είναι μαθητής β’ Δημοτικού. Ο ίδιος φάνηκε να πιστεύει τα όσα του περιέγραψε, ζητώντας της συγγνώμη.

«Είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι»

Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» λέγοντας «θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι, ενώ φέρεται να τιμώρησε τον γιο του.

Η μητέρα του 8χρονου πάντως σκέπτεται να υποβάλει μήνυση. Μάλιστα, όπως είπε, θα πρέπει η αστυνομία να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως μετά από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά. 

Διαβάστε επίσης

Πύργος: Διαρρήκτης μπούκαρε «αριστοτεχνικά» με βανάκι σε βενζινάδικο – Στάθηκε άτυχος με τη «λεία» (video)

Bόλος: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – «Κοπρίτες» οι πολίτες (Video)

Τραγωδία στην Κορινθία: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:23