search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:19
MENU CLOSE

Ιερώνυμος: Σύντομη επίσκεψη με νόημα στον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

24.04.2024 11:56
ieronymos_new

Την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και τον μητροπολίτη Γαβριήλ επισκέφτηκε την Τρίτη (23/4), κατά την επιστροφή του από το υπουργείο Παιδείας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν στα γραφεία της Μητρόπολης ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, ο πρωτοσύγκελος Επιφάνιος Αρβανίτης, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος Τιμόθεος Ηλιάκης και ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης.

Η επίσκεψη, σύμφωνα με εκκλησιαστικούς κύκλους, είχε ιδιαίτερο νόημα καθώς έγινε σε σε μια εποχή που ο Ιερώνυμος ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και κάνει αλλαγές στο άμεσο περιβάλλον του από το οποίο δηλώνει απογοητευμένος.

Ο μητροπολίτης Γαβριήλ υπήρξε δεξιός βραχίονάς του από την πρώτη στιγμή της εκλογής του σε αρχιεπίσκοπο και ο άνθρωπος που τον οδήγησε όσο ήταν άμεσος συνεργάτης του, και  ως πρωτοσύγκελλος και ως αρχιγραμματέας της Συνόδου, σε επιτυχείς αποφάσεις και συμφωνίες.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι, που και σήμερα ο αρχιεπίσκοπος εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Γαβριήλ

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Είναι ίσως η μεγαλύτερη υπόθεση που αφορά το κοινό Ποινικό Δίκαιο» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας (Video)

Κορινθία: Νεκρός 33χρονος σε φρικτό τροχαίο – Έπεσε με τη μηχανή σε μάντρα, καρφώθηκε σε κολώνα

Πέλλα: 14χρονος κατήγγειλε ότι του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:13