search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:37
MENU CLOSE

Κεχαγιά: «Ο κ. Μαρινάκης απέφυγε να απαντήσει αν η ΝΔ επιθυμεί ψήφους ακροδεξιών» – Τι απαντούν κυβερνητικές πηγές

25.04.2024 16:12
kexagia marinakis 66- new

Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για μπλόκο, ανοίγοντας τη συζήτηση για το πού θα κατευθυνθούν οι ψηφοφόροι του ακροδεξιού κόμματος.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, αφού διευκρίνισε σε συνέντευξή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «τους αποστρεφόμαστε», αναφέρθηκε στον τρόπο που απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε στο briefing.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης είτε απέφυγε είτε δεν ήθελε να απαντήσει αναφορικά με το εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή  άλλων ακροδεξιών σχημάτων», αναφέρει η Βούλα Κεχαγιά σε απάντηση της προς τον κ. Μαρινάκη.

 Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σχολιάζει ότι «προφανώς τον κάλυψαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Τάκη Θεοδωρικάκου που επί της ουσίας απηύθυνε προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς».

Τι απαντούν κυβερνητικές πηγές

Όπως σημείωναν κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τη συζήτηση για τις ψήφους των «Σπαρτιατών» και τα όσα είπε μετά το briefing η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η «κ. Κεχαγιά μάλλον είδε άλλη ενημέρωση πολιτικών συντακτών».

«Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και για να την βοηθήσουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το briefing: Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση αυτή δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν κρύβεται πίσω από προθεσμίες, παίρνει συγκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει τέτοιους σχηματισμούς που πίσω από αυτούς, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κρύβονται εγκληματικές οργανώσεις και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, ούτε επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Ας το καταλάβουν καλά. Είναι έκθετοι», επισήμαναν τα κυβερνητικά στελέχη.

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Φάμελλος: Να συγκροτήσουμε μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά

Νέος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο Μαρινάκης «σήκωσε το γάντι» του Βελόπουλου: Δεν φοβόμαστε να πάμε στην εκκλησία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:37