search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Εύβοια: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του και συνελήφθη

07.05.2024 09:16
astynomia_peripoliko

Άγριο ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας με θύμα μια γυναίκα. Τα περιστατικά που καταγράφει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας έχουν αυξηθεί ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα κάτι που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr λίγο μετά τις 23:00, υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους. Ο άνδρας εκτός ελέγχου άρχισε να μιλά έντονα στην σύζυγό του ενώ άρχισε να την χτυπά με πολλη δύναμη σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην σύλληψη του άνδρα στα πλαίσια του αυτοφώρου ο οποίο οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άνδρας σε αμόκ τραυμάτισε με μαχαίρι τον αδελφό του, έναν φίλο του κι ένα μωρό 10 μηνών!

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πασχα

Τέμπη: Αναρριχητές φώναξαν τα ονόματα των κοριτσιών της οικογένειας Πλακιά – «Θα φωνάζουμε μέχρι τη δικαίωση» λέει ο πατέρας των διδύμων (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:25