search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 14:37
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Για τον πρωθυπουργό δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες έκαναν Πάσχα στο χωριό τους – Ας ξαναδεί τους δείκτες της ΕΛΣΤΑΤ

09.05.2024 19:46
ANDROULAKHS
Eurokinissi

Στο εμπορικό κέντρο και στην αγορά του Ρεθύμνου βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης το μεσημέρι της Πέμπτης. Από εκεί έκανε δηλώσεις για την ακρίβεια στέλνοντας ένα μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώνοντας τον ότι η πολιτική του διευρύνει τις ανισότητες.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ακρίβεια και την επίκληση της πασχαλινής εξόδου ως ένδειξη της καλής οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως αν για τον πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους, να κοιτάξει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. «Θα δει ότι ο ελληνικός λαός έχει τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη και τη δεύτερη μικρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δική του πολιτική διευρύνει τις ανισότητες. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, δυσκολεύουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «η απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η Ιουνίου και ένα μήνυμα στήριξης της δημοκρατικής παράταξης για να υπάρχει σοβαρή, ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι και μελλοντική κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Συμπλήρωσε ακόμη, πως «αυτός είναι ο στόχος μας. Και εδώ, από την Κρήτη, εύχομαι η δημοκρατική παράταξη να ξανακάνει πράσινο το νησί των αγώνων της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για ΛΑΡΚΟ: Η κυβέρνηση παραδίδει στους ιδιώτες την εταιρεία – Να βρει δίκαιη λύση για το μέλλον της

Η ακρίβεια και τα… ανέκδοτα με τις θεωρίες του Κώστα Σκρέκα

ΥΠΕΘΟ: Ηλεκτρονικές δημοπρασίες για πάνω από 1.200 παραχωρήσεις σε παραλίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 14:36