search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Κασσελάκης από τα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας: «Είμαι παιδί ομογενών, καταλαβαίνω τα προβλήματά σας» (photos/video)

09.05.2024 15:46
kasselakis_08905_1460-820_2_new

«Είμαι παιδί ομογενών, καταλαβαίνω τα προβλήματά σας», είπε σε έλληνες ομογενείς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας.

Οι ομογενείς επεσήμαναν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την ανάγκη για περισσότερους δασκάλους και σχολεία, προκειμένου να μπορούν να διδάσκονται την ελληνική γλώσσα.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της Υγείας αλλά και σε επίπεδο έργων υποδομής.

«Ως παιδί ομογενών καταλαβαίνω τα προβλήματά σας. Εμείς χτίζουμε αυτή τη στιγμή ένα κίνημα. Λιώνουμε τις σόλες και δίνουμε φωνή σ’ όλους τους έλληνες πολίτες, των οποίων η φωνή δεν ακούστηκε τόσα χρόνια. Νέες ιδέες μετράνε πάνω απ’ όλα. Αλλά και λίγο ενέργεια νεανική δεν πειράζει. Να μην είναι μόνο Tik Tok του πρωθυπουργού για τους νέους. Να μπαίνουν στην πολιτική και να πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τη χώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Από το Νταχάου απέδωσε φόρο τιμής σε αυτούς που συνέτριψαν το ναζισμό

Παππάς: «Μισό μεσοπρόθεσμο από τη ΝΔ για να κρυφτούν πριν τις εκλογές οι φόροι του 2023 και τα μέτρα για το 2026-2027»

Μητσοτάκης στο «Αττικόν»: Δημιουργούμε ένα νέο ΕΣΥ για κάθε ιατρική ανάγκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34