search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 05:19
MENU CLOSE

Τελικός Conference League: Διάψευση Μαρινάκη για πιθανή αλλαγή έδρας – «Θα ήταν αδιανόητο»

13.05.2024 14:09
opap_arena_new

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 στην OPAP Arena, προχώρησε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Πριν από μια βδομάδα είχαμε τη μεγάλη χαρά να μαθαίνουμε ότι μία από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον τελικό, θα είναι ελληνική, θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είναι μια ιστορική επιτυχία, συνολικά για τον ελληνικό αθλητισμό», σχολίασε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά το σημερινό (13/5) μπρίφινγκ.

«Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα μας αυτή τη διοργάνωση. Μάλιστα, η στάση της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό το λέω γι’ αυτούς που θέλουν να χαλάνε αυτές τις γιορτές. Γιατί θα ζήσουμε μια πραγματική γιορτή», είπε και προσέθεσε ότι τόσο η ΕΛΑΣ έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, όσο και ο Υφυπουργός Αθλητισμού όσο κι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Υπάρχει η ενημέρωση πως προχωράμε κανονικά. Θέλω να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού του Conference League», κατέληξε ο Παύλος Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Κλωτσιές στον διαιτητή

O ΠΑΟΚ πέταξε (σχεδόν) εκτός διεκδίκησης τίτλου τον Ολυμπιακό (2-0) και πάει για μάχη μέχρι τέλους με την ΑΕΚ

Βαλβέρδε για Μεντιλίμπαρ και Ολυμπιακό: Εκπληκτικό αυτό που έκανε για τη δεύτερη ομάδα μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05