search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 15:42
MENU CLOSE

Όλα τα χε η ΕΡΤική Μαργιωρή το χασμουρητό της Σάττι της έφταιγε

17.05.2024 09:56
m satti

Από την αποθέωση στην εξαφάνιση μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό συνέβη με την περίπτωση της Μαρίνας Σάττι από την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Στις 10 Μαΐου η ΕΡΤ υπερηφανευόταν για την φετινή επιλογή της στoν διαγωνισμό τραγουδιού της EBU, με τη Μαρίνα Σάττι και διακινούσε διθυραμβικά δελτία τύπου πιστώνοντας στην νεαρή καλλιτέχνη «εντυπωσιακή παρουσία», τουλάχιστον στον β’ ημιτελικό της Eurovision.

Σχεδόν έξι ημέρες αργότερα, και τέσσερις από τον τελικό του τραγουδιστικού διαγωνισμού στον οποίο η Ελλάδα δια της ΕΡΤ ήταν στην 11η θέση σε σύνολο 25, η ΕΡΤ ντρεπόταν για τη Μαρίνα Σάττι και την «έκοβε» από τις εκπομπές, ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες μεταγιουροβιζιονικές εμφανίσεις της.

Το Μαξίμου «τράβηξε το αυτί» στην ΕΡΤ για το χασμουρητό της Σάττι στην κοινή συνέντευξη τύπου του β’ ημιτελικού και ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η εκπρόσωπος του Ισραήλ, θεωρώντας το ως ενέργεια αποδοκιμασίας/διαφωνίας με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα.

Η αξιοπρέπεια της ΕΡΤ δεν κρίθηκε (ούτε χάθηκε) από το χασμουρητό της Σάττι.

Και πέρσι είχε προκληθεί ντόρος με την γιουροβιζιονική επιλογή της ΕΡΤ, η Ελλάδα δεν έφθασε στον Τελικό, αλλά η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης δήλωνε υπερήφανη
(https://www.topontiki.gr/2023/05/12/i-anakinosi-tis-ert-gia-ton-apoklismo-tou-vernikou-epikalestike-ataka-tou-antetokounmpo/), ενώ είχαν προηγηθεί «φωνές» που ισχυρίζονταν ότι είχαν σημειωθεί «παρατράγουδα» κατά τη διαδικασία επιλογής (https://www.topontiki.gr/2023/05/15/tiledikes-gia-tin-ertiki-simmetochi- sto-diagonismo-tis-eurovision/) μεταξύ των υποψήφιων τραγουδιών για την τελική φάση της Eurovision.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος που είχε εκπροσωπήσει πέρσι την Ελλάδα κατά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είχε φυγαδευτεί (https://www.topontiki.gr/2023/05/12/eurovision-2023-figadefsan-ton-
victor-vernicos-meta-ton-apoklismo-tou/
), αν θυμάστε, για να μην υποχρεωθεί να μιλήσει στις κάμερες των ιδιωτικών καναλιών που καραδοκούσαν.

Μάλλον διαχειρίσιμος ο Βερνίκος, έφηβος γαρ. Η Σάττι «τους την έσκασε».

Ο στρουθοκαμηλισμός της ΕΡΤ να προσποιείται ότι η Σάττι… δεν υπάρχει, ακυρώνοντας (https://www.topontiki.gr/2024/05/16/ert-kovi-tin-marina- satti-apo-tis-ekpompes-tis-meta-tin-kivernitiki-disareskia-gia-ti-eurovision/) τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της από εκπομπές των καναλιών της, επιβεβαιώνει το προφανές.

Τον «ομφάλιο λώρο» που την ενώνει με την κυβέρνηση. Με το Μαξίμου ειδικότερα. Άλλωστε υπάγεται απευθείας σε αυτό, με το Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ Τεύχος Α 119, 8/7/2019).

Το χασμουρητό της Σάττι είναι αστείο να θεωρηθεί πως αμαύρωσε την εικόνα την αξιοπρέπεια την ΕΡΤ. Προσφάτως η ΠΟΣΠΕΡΤ έδωσε ένα δείγμα (https://www.topontiki.gr/2024/05/15/pospert-kata-zoula-chreoni-ston- proedro-tis-ert-apaxiosi-mizeria-ke-emmones/) για μύρια όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μιλώντας μεταξύ άλλων για απαξίωση του οργανισμού και των εργαζομένων της.

Πιο απλά, όλα τα΄χε η- ΕΡΤικη- Μαργιορή, το χασμουρητό της Σάττι της έλειπε. Όλα είναι ζάρι.

Διαβάστε επίσης

ΕΣΡ: Ενημερώνει για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης των ευρωεκλογών με βίντεο της Κομισιόν και της ERGA

ΕΡΤ: Κόβει την Μαρίνα Σάττι από τις εκπομπές της μετά την κυβερνητική δυσαρέσκεια για τη Eurovision

«Dune: Prophecy»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της prequel σειράς του «Dune» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 15:39