Τρόμος στον αέρα: Κινητήρας αεροσκάφους της Air India πήρε φωτιά λίγο μετά την απογείωση (Video)
Στιγμές τρόμου έζησαν οι 179 επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Air India Express που ταξίδευαν με την πτήση από το Πούνε στο Κότσι το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο κινητήρας του αεροσκάφους έπιασε φωτιά λίγο μετά την απογείωση.
To τρομακτικό περιστατικό συνέβη περίπου δέκα λεπτά μετά την απογείωση και το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της επαρχίας Καρνατάκα όπου οι επιβάτες παρέμειναν για 13 ώρες χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, το πλήρωμα ζήτησε από τους επιβάτες να παραμείνουν καθισμένοι λέγοντας «όλα είναι υπό έλεγχο». Τη φωτιά τελικά κατέσβησαν τα πυροσβεστικά οχήματα του αεροδρομίου με την Air India να ανακοινώνει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.
Διαβάστε επίσης
Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί – Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του μέχρι τις εκλογές (videos)
Συγκλονιστικό δρώμενο στη Βαρκελώνη: Χιλιάδες διαδηλωτές παρίσταναν τους νεκρούς στη Γάζα (video)