search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:41
MENU CLOSE

Κάννες: Επεισόδιο στο κόκκινο χαλί – Τραγουδίστρια τα βάζει με εργαζόμενη του Φεστιβάλ (Photos/Video)

22.05.2024 21:07
Kelly Rowland

Η Κέλι Ρόουλαντ φάνηκε να τσακώνεται με μια εργαζόμενη στο κόκκινο χαλί των Καννών το απόγευμα της Τρίτης, αφού υποχρεώθηκε από το προσωπικό του φεστιβάλ να ανέβει πιο γρήγορα από ότι επιθυμούσε τις σκάλες.

Η Ρόουλαντ βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Marcello Mio», που προβάλλεται στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ και ανέβηκε στο κόκκινο χαλί, σταματώντας για να ποζάρει στους φωτογράφους.

Ένα βίντεο δείχνει έναν κλητήρα να γνέφει δύο φορές προς τη Ρόουλαντ, προφανώς για να αρχίσει να ανεβαίνει τις σκάλες στο Palais des Festivals. Καθώς η τραγουδίστρια των Destiny’s Child ανεβαίνει τις σκάλες, μια τριάδα από άλλους κλητήρες, όλοι ντυμένοι στα μαύρα, συγκεντρώνονται γύρω της, σχηματίζοντας ένα φράγμα στη μία πλευρά που την αναγκάζει στα δεξιά της σκάλας.

Κάποια στιγμή, καθώς η Ρόουλαντ γυρίζει για να κουνήσει το χέρι σε κάποιον από το πλήθος πίσω της, δύο ακόμη κλητήρες εμφανίζονται πίσω από την τραγουδίστρια με τα χέρια ανοιχτά για να της εμποδίσουν την θέα και να την ανεβάσουν στις σκάλες.

Ένας από τους κλητήρες, μια γυναίκα με μαύρο κοστούμι, συνεχίζει να κρατά το χέρι της πολύ κοντά στην πλάτη της Ροόυλαντ, με εκείνη να της λέει σε έντονο ύφος κάτι με το δάκτυλο υψωμένο.

Το φεστιβάλ είναι γνωστό για τις αυστηρές πολιτικές του για το κόκκινο χαλί, συμπεριλαμβανομένου του ενδυματολογικού κώδικα. Οι γυναίκες φέρεται να είχαν απαγορευτεί κάποτε από το κόκκινο χαλί των Καννών, αν δεν φορούσαν τακούνια, αν και η πολιτική άλλαξε έκτοτε αφού το φεστιβάλ είχε αντιμετωπίσει κάποιες αντιδράσεις το 2015.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Σπύρος Μπιμπίλας από την προεδρία του ΣΕΗ – Ποιος αναλαμβάνει τη θέση του

Βρετανία: Φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ξεπέρασα έναν καρκίνο – Μου αφαίρεσαν κάτι περιττό, είμαι με ένα στήθος λιγότερο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:28