search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:09
MENU CLOSE

Ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη – Οι πρώτες φωτογραφίες (Photos)

24.05.2024 13:39
mastoras-new

Τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη πρόκειται να υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας στην ταινία «Υπάρχω» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα ως Στέλιο Καζαντζίδη, ήδη, κυκλοφόρησαν.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας που θα είναι βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης, κ.ά.

Η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού από μια οικογένεια προσφύγων

Η ταινία «Υπάρχω» θα παρουσιάσει τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να μεγαλουργήσει κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία, χάρη στο τεράστιο ταλέντο του.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Πρόκειται για μία ταινία αφιερωμένη στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο. Σε όλους εκείνους που τον αγάπησαν, και επιθυμούν να γνωρίσουν κάθε πτυχή της πολυτάραχης ζωής του.

«Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο. Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης. 

Κινηματογραφικά, η ταινία είναι κυρίως πάνω στους χαρακτήρες και την αλήθεια τους. Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ντεκόρ και τα ρούχα αλλάζουν ραγδαία και χωρίς να τα περιγράφουμε, τα αισθανόμαστε να γεμίζουν αντικείμενα, νέα υλικά και χρώματα. Θα μπούμε σε χώρους και καταστάσεις που όλοι έχουμε δει στις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες, και θα κινηματογραφήσουμε με όλα τα μέσα του σήμερα τα παρασκήνια της γένεσης των πρώτων μεγάλων τραγουδιστών του ελληνικού σταρ-σύστεμ. Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας» αναφέρει ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε και ο ίδιος τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία

Διαβάστε επίσης:

Έντι Μέρφι: Επιστρέφει στο νέο σίκουελ του «Beverly Hills Cop» (Video)

Τζάστιν – Χέιλι Μπίμπερ: Οι νέες φωτογραφίες τους ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια likes! (Photos)

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς απαντά η αδερφή του στα ασφαλιστικά μέτρα – Συνεχίζεται η αντιδικία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01