search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 06:06
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για ζωοκλοπή και παράνομη οπλοκατοχή

25.05.2024 10:57
syllipsi new

Τέσσερις Έλληνες συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της ζωοκλοπής και της παράνομης οπλοκατοχής στον δήμο του Μυλοπόταμου.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των διατάξεων του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς. Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου με την συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης. 

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και στα ποιμνιοστάσια των συγκεκριμένων προσώπων όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχαν εκδοθεί σχετικές άδειες και δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις χορήγησης τους, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής όπως μη προβλεπόμενη σήμανση προβατοειδών-ενώτια και αδυναμία συγκέντρωσης ποιμνίου και σχηματίστηκαν οι κατά περίπτωση δικογραφίες.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των διατάξεων του νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς καθώς στερούνταν ενημερωμένου βιβλιαρίου υγείας και σχετικής ηλεκτρονικής σήμανσης των ζώων συντροφιάς που κατείχαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

Με μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται στην εντατική του ΠΑΓΝΗ μαθήτρια δημοτικού

Κιλκίς: Ελεύθερος με όρους ο κτηνοτρόφος για την ανθρωποκτονία, στη φυλακή ο 38χρονος για την απόπειρα ληστείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01