search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 14:11
MENU CLOSE

Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο σοβαρά τραυματίας οπαδός – Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια – Βρούτσης: «Ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή συλληφθέντες»

26.05.2024 13:13
opadoi-olympiakou

Ευχάριστα νέα έρχονται από το Βερολίνο, καθώς ο οπαδός που σύμφωνα με τις αρχές έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Χθες το βράδυ γύρω στις 22:45, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, οπαδοί του Παναθηναϊκού παρακολουθούσαν τον τελικό του ποδοσφαίρου με τον Άρη, σε περιοχή κοντά σε σταθμό του μετρό.

Εκεί βρέθηκαν ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού και τα περίπου 100 άτομα άρχισαν τα επεισόδια, στα οποία γίνεται αναφορά για χρήση από γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 12 άτομα, από τα οποία τα 3 σοβαρά κι ο ένας έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, διέφυγε τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει νοσηλευμένος σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία προχώρησε σε 89 προσαγωγές (και όχι συλλήψεις όπως αρχικά είχε γραφτεί) και όλοι φυσικά δεν θα έχουν πρόσβαση στο γήπεδο σήμερα όπου θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στην Euroleague.

Ο σταθμός του μετρό όπου έγιναν τα επεισόδια έχει κλείσει σήμερα, ενώ στο γήπεδο αναμένονται πολύ αυστηρά μέτρα για την είσοδο στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, που βρίσκεται στο Βερολίνο ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης, δήλωσε ότι «από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες. Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελευθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχει… ραντεβού με την ιστορία κόντρα στην Ρεάλ (21:00) με στόχο το έβδομο αστέρι

Παναθηναϊκός: Γλέντι στα μπουζούκια για την κατάκτηση του κυπέλλου (videos)

Σοβαρά επεισόδια τη νύχτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο – Ενας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 14:09