search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 22:47
MENU CLOSE

Οργισμένη αντίδραση Ερντογάν για την επίθεση στη Ράφα: «Οι βάρβαροι θα λογοδοτήσουν»

27.05.2024 14:07
erdogan

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε με σφοδρότητα για την ισραηλινή επίθεση στη Ράφα, δηλώνοντας ότι η χώρα του θα κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» ώστε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και «οι βάρβαροι να λογοδοτήσουν».

«Αυτή η σφαγή, που έγινε μετά την εντολή του Διεθνούς Δικαστηρίου (σ.σ. της Χάγης) για τον τερματισμό των επιθέσεων, αποκάλυψε για μία ακόμα φορά το στυγνό και προδοτικό πρόσωπο του κράτους τρομοκράτη», μετά την χθεσινή πολύνεκρη επίθεση του ισραηλινού στρατού στην Ράφα, στη νότια Γάζα, είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Οπως ο Χίτλερ, ο Μιλόσεβιτς (σ.σ. πρώην πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας), ο Κάρατζιτς (σ.σ. πρώην σέρβος ηγέτης της Βοσνίας) και άλλοι φαραώ της Ιστορίας που θαυμάζουν, δεν θα αποφύγουν την κατάρα. Ως Τουρκία, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ζητήσουμε λογαριασμό από τους βαρβάρους αυτούς, τους δολοφόνους αυτούς, που δεν έχουν καμία σχέση με την ανθρωπιά», είπε ο Ερντογάν, κάνοντας νέα σύγκριση της ηγεσίας του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς.

Διαβάστε επίσης

Βρετανία: Επιμένουν οι Τόρις για την υποχρεωτική θητεία, «θα βγάλει τους νέους από τη φούσκα τους»

Singapore Airlines: Δεν θα σερβίρει γεύματα στους επιβάτες όταν η επιγραφή «προσδεθείτε» είναι αναμμένη

«Μετωπική» Ισραήλ και Ισπανίας για την αναγνώριση της Παλαιστίνης – Το Ισραήλ «μπλοκάρει» το ισπανικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 22:38