search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:49
MENU CLOSE

Singapore Airlines: Δεν θα σερβίρει γεύματα στους επιβάτες όταν η επιγραφή «προσδεθείτε» είναι αναμμένη

27.05.2024 11:15
singapore airlines new

Η Singapore Airlines αποφάσισε να σταματήσει να σερβίρει γεύματα όταν είναι αναμμένη η ταμπέλα της ζώνης ασφαλείας, μετά από τις έντονες αναταράξεις που έπληξαν πρόσφατα ένα από τα αεροσκάφη της, σκοτώνοντας έναν επιβάτη και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

Το αεροπλάνο που επλήγη από αναταράξεις εκτράπηκε στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, όπου ορισμένοι από τους τραυματίες επιβάτες νοσηλεύονται ακόμη.

Οι ξαφνικές αναταράξεις, που έπληξαν το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο της Μιανμάρ, οδήγησαν την αεροπορική εταιρεία να επανεκτιμήσει τα μέτρα ασφάλειας πτήσεων.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που συνέβη ακριβώς τη στιγμή που σερβίρονταν το γεύμα. Αποσκευές, σερβίτσια και άλλα αντικείμενα εκτινάχτηκαν  ή κύλησαν γύρω από την καμπίνα και οι επιβάτες που βρίσκονταν στο διάδρομο ή εκείνοι που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας χτύπησαν το κεφάλι τους στην οροφή της καμπίνας.

Η Singapore Airlines αποφάσισε τώρα να σταματήσει να σερβίρει γεύματα όταν η ειδοποίηση της ζώνης ασφαλείας είναι αναμμένη. Επιπλέον, η εταιρεία αποφάσισε ότι το προσωπικό πτήσης θα πρέπει επίσης να καθίσει στις θέσεις του και να έχει δεμένες τις ζώνες ασφαλείας του.

Διαβάστε επίσης

«Μετωπική» Ισραήλ και Ισπανίας για την αναγνώριση της Παλαιστίνης – Το Ισραήλ «μπλοκάρει» το ισπανικό προξενείο στην Ιερουσαλήμ

Νέα Γουινέα: Βιβλική καταστροφή από τις κατολισθήσεις, θαμένοι ζωντανοί «πάνω από 2.000» άνθρωποι

Οι RSF καταγγέλλουν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου σε βάρος δημοσιογράφων – Νέα προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 21:48