search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:28
MENU CLOSE

Singapore Airlines: Τουλάχιστον 20 επιβάτες της πτήσης-τρόμου βρίσκονται στην εντατική – 6 σε κρίσιμη κατάσταση

23.05.2024 22:13
signapore-nw

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι που επέβαιναν στην πτήση της Singapore Airlines, στην οποία σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις, νοσηλεύονται στην εντατική με τραύματα στη σπονδυλική στήλη.

Ένα παιδί δύο ετών είναι μεταξύ αυτών που νοσηλεύονται στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, όπου η πτήση από το Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση την Τρίτη. Συνολικά, 46 επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος εξακολουθούν να λαμβάνουν θεραπεία στην Μπανγκόκ, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Επιβάτες του αεροσκάφους δήλωσαν στο BBC ότι ένιωσαν το αεροπλάνο να πέφτει ξαφνικά και ότι άλλοι που δεν φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας τους «εκτοξεύτηκαν αμέσως στο ταβάνι».

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Samitivej Srinakarin δήλωσε ότι 41 επιβάτες βρίσκονται ακόμη εκεί, οι μισοί από αυτούς στην εντατική. Είκοσι δύο άτομα από την πτήση είχαν τραύματα στη σπονδυλική στήλη, ενώ έξι άτομα βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα που απειλούν τη ζωή τους, δήλωσε ο Adinun Kittiratanapaibool.

Υπενθυμίζεται ότι η πτήση SQ321 της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις την Τρίτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 73χρονος Βρετανός και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο εφιάλτης του κ. Μητσοτάκη επιστρέφει – Σύσταση προανακριτικής για τα Τέμπη με την επαναλειτουργία της Βουλής

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (Video)

ΟΗΕ: Αποχή Ελλάδας και Κύπρου στην ψηφοφορία για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 16:28