Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε για σχεδόν 20 ώρες μια 33χρονη σε κτίριο στην Ομόνοια, όπου εντοπίστηκε δεμένη, μαχαιρωμένη και ξυλοκοπημένη, ενώ η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έπεσε και θύμα βιασμού. Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ένας 27χρονος που συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα.
Η γυναίκα φώναζε συνεχώς για βοήθεια και τα ουρλιαχτά της αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς που περνούσαν έξω από το κτίριο να την εντοπίσουν.
Βρήκαν την 33χρονη δεμένη σε ένα κρεβάτι, αιμόφυρτη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, σε σοκ.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οι αστυνομικοί σπάνε το λουκέτο και στον πρώτο όροφο βρίσκουν την 33χρονη δεμένη χειροπόδαρα σε κρεβάτι σε άθλια κατάσταση.
Η γυναίκα αποκαλύπτει στους αστυνομικούς πως είχε πέσει θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού από έναν άντρα που τη μαχαίρωσε κιόλας.
«Τον συνάντησα και συμφώνησα να πάμε μαζί στο σπίτι του. Όταν φτάσαμε όμως άρχισε να με χτυπάει με ένα μεγάλο ξύλο. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα», ανέφερε η 33χρονη, σύμφωνα με το Mega.
Ο δράστης την εγκατέλειψε δεμένη με την άτυχη γυναίκα να είναι μόνη, ανήμπορη να σηκωθεί για να καλέσει σε βοήθεια και αδύνατον να απεγκλωβιστεί. Κανείς δεν άκουγε τις φωνές της.
Όπως ανέφερε το θύμα είχε γνωρίσει τον 27χρονο λίγες ώρες νωρίτερα και δέχτηκε να πάνε στο μέρος, που της είχε πει ότι έμενε. Μόλις έκλεισε η πόρτα, η γυναίκα άρχισε να δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.
«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς. Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου», είπε η 33χρονη.
«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη», είπε η 33χρονη που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και εκεί έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο ξανά με τον βιαστή και κακοποιητή της. Τον 27χρονο που είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.
«Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι», συμπλήρωσε η γυναίκα.
Η τραυματισμένη γυναίκα που αναγνώρισε στο πρόσωπο του 27χρονου τον βιαστή της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι γιατροί διαπίστωσαν μια σειρά από τραύματα στο κεφάλι, αλλά πληγές και στα πόδια που είχε μαχαιρωθεί.
Ο 27χρονος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και μέχρι τη νύχτα που η 33χρονη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για εκείνη.
Ο 27χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Η 33χρονη γυναίκα προσπαθεί να συνέλθει από τα χτυπήματα και τη φρίκη που έζησε σε αυτό το σπίτι, με μια ολόκληρη περιοχή στην Ομόνοια να παραμένει ανάστατη από τις περιγραφές και τις διαπιστώσεις των αστυνομικών.
Η 33χρονη παραμένει στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους, ενώ έχει δεχτεί χτυπήματα στη γνάθο, όπως αποκάλυψε στο Mega η μητέρα της νεαρής γυναίκας.
«Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει, την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».
Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος χτύπησε την κόρη της. «Φοβάται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο. Την είχε χτυπήσει πριν από 2 μήνες, είχε σημάδια στα μάτια και στο κεφάλι».
Η φρικτή ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον 27χρονο και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.
Στη συνέχεια, περίπου στις 21:20 το βράδυ της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια από εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, απ’ όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις βοήθειας, όπου εντόπισαν μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και στη πίσω μεριά αυτής, άτομο να ζητάει να το απεγκλωβίσουν.
Oι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, εντόπισαν την 33χρονη κοπέλα από την Αλβανία πάνω στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με υφασμάτινα δεσμά σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Παράλληλα η νεαρή έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν τη γυναίκα στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν στην ανωτέρω οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Επιπλέον, στον ανωτέρω χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.
Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη (28/5), μετέβησαν στο «Γεννηματάς» αστυνομικοί προκειμένου η κοπέλα να τους πει ακριβώς τι συνέβη.
Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τον 27χρονο και πως τον συνάντησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5). Όπως είπε, οι δυο τους συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.
Έτσι και έγινε. Αφού η γυναίκα εισήλθε στην οικία του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν ακολούθως.
Διαβάστε επίσης:
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις, οδηγίες για τους δικαιούχους
Σε στρατιωτική άσκηση με το Ισραήλ νοτίως της Κρήτης στα κρυφά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.