search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 04:03
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβολισμοί και ένας τραυματίας στην οδό Αχαρνών

03.06.2024 07:42
PERIPOLIKO NEW

Σκηνές «φαρ ουέστ» εξελίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν και σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00, όταν ένας 37χρονος με καταγωγή από τη Συρία πλησίασε με το αυτοκίνητό του κατάστημα με ναργιλέδες, αντάλλαξε κουβέντες με θαμώνες και εκείνοι του επιτέθηκαν. Μεταξύ άλλων, του πέταξαν καρέκλες και τραπέζια και κάποιος των πυροβόλησε.

Ο 37χρονος οδήγησε τραυματισμένος μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και ζήτησε βοήθεια. Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να καταθέσει και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας για το συμβάν.

Aστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν και συνέλλεξαν κάλυκες τουλάχιστον μία βολίδα από πυροβόλο όπλο, ενώ έχουν προχωρήσει και σε τέσσερις προσαγωγές.

Διαβάστε επίσης

Αγρίνιο: Ο επιχειρηματίας περιγράφει την στιγμή της επίθεσης με γκλοπ – «Μου έριξαν μπουνιές γιατί δεν ήταν σωστή η παραγγελία»

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αττική και άλλους έξι Νομούς για φωτιές

Κηφισιά: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης, με πιθανή εμπλοκή «τρίτων» προσώπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.07.2025 04:00