search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 23:57
MENU CLOSE

Ο… γάμος κοστίζει στο ΚΚΕ

04.06.2024 06:51
perissos-kke-ktirio

Δεν λένε να καλυφθούν οι απώλειες που καταγράφει το ΚΚΕ λόγω της στάσης του στο θέμα με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στις νέες ηλικίες αυτή η (αρνητική) στάση δεν άρεσε και τα γκάλοπ είχαν καταγράψει τότε μία δημοσκοπική κάμψη, αλλά στον Περισσό περίμεναν ότι με τον καιρό αυτό δεν θα κόστιζε, καθότι θα… ξεχνιόταν.

Κι όμως. Σε πολλές έρευνες φαίνεται ότι όσοι δυσαρεστήθηκαν δεν γυρίζουν πίσω.

Το ΚΚΕ έδειχνε κάποια στιγμή μεγάλη δυναμική – μέρος της οποίας ενδεχομένως να αποτυπωθεί στην κάλπη τελικά. Αλλά οι θέσεις για τον γάμο δεν επέτρεψαν ούτε να κεφαλαιοποιηθούν τα υψηλά κέρδη μίας περιόδου, ούτε να συνεχιστεί η δυναμική.

Αλλά, το τι ακριβώς γίνεται θα φανεί την Κυριακή…

Διαβάστε επίσης:

Η τρυφερή εξομολόγηση του Κασσελάκη για τον Τάιλερ: «Ο πυρήνας μας είναι πάρα πολύ δυνατός» (Video)

Μπουρνούς: «Η υποκριτική “αποδοκιμασία” της ΝΔ Λέσβου δεν κρύβει τον κυβερνητικό αυταρχισμό»

Τα ΕΛΤΑ διαψεύδουν ότι υπήρξαν προβλήματα με την διαδικασία της επιστολικής ψήφου – «Εχει παραδοθεί το 96,5% των ψήφων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 23:55