Θρίλερ με το πτώμα στον Σχινιά - Ανατροπή με το τατουάζ, «γρίφος» η ταυτοποίηση (video)
Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα του άνδρα που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά Μαραθώνα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όσον αφορά το σημάδι που φέρει στο πόδι, σύμφωνα με τις Αρχές, προήλθε από το σχοινί που είχε δεθεί γύρω του. Δεν πρόκειται δηλαδή για τατουάζ, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Παράλληλα, παραμένει για την ώρα ένας άγνωστος άνδρας καθώς οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν, ή να βρουν αν ήταν σεσημασμένος, αν έχει δηλωθεί εξαφάνιση και φυσικά πώς βρέθηκε με ένα βαρίδι 10 κιλών δεμένο στο πόδι του στον πάτο της θάλασσας.
Έτσι, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές τόσο για την ταυτοποίηση του πτώματος όσο και για την αιτία θανάτου, αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για εγκληματική ενέργεια.
Διαβάστε επίσης:
Στόχος διαρρηκτών η Μητρόπολη Κηφισιάς – Άρπαξαν κουτί με 10.000 ευρώ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου