Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επίθεση από πατέρα και τον ανήλικο γιο του δέχθηκε το πρωί της Τρίτης ένας 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο υπάλληλος του Δήμου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας 34χρονος και ο 14χρονος γιος του τον έσπρωξαν με συνέπεια ο ίδιος να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι του.
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου υπέβαλε μήνυση κατά των δύο ατόμων, τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για να συλληφθούν.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στην οποία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό και τονίζει πως ο υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση περιοίκων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.
«Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο.
Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.
Διαβάστε επίσης
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στη Μήλο – Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.