Φρίκη στην Ιταλία: Αποκεφάλισε τον αδερφό του και πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι
Φρικτό τέλος βρήκε ένας 65χρονος στην Ιταλία όταν ο αδερφός του τον σκότωσε, αποκεφαλίζοντάς τον την ώρα που κοιμόταν, ενώ αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.
Un uomo di 59 anni ha ucciso il fratello 65enne a coltellate e lo ha decapitato per poi lanciare la testa dal balcone di casa. Il gesto folle a Pannarano,in provincia di Benevento. pic.twitter.com/vCoFku0iNh
— Franco Scarsella (@FrancoScarsell2) July 4, 2024
Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Το θύμα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και τον θάνατο της συζύγου του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας -όπως δήλωσαν φίλοι του- να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Ελάχιστες οι πιθανότητες να επιβιώνουν νεογέννητα μωρά