Ψυχικό: Στα 100.000 ευρώ εκτιμάται το συμβόλαιο θανάτου για τον τοπογράφο – Νέα βίντεο με τον δράστη στην Κηφισίας
Στα 100.000 ευρώ εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ότι ανήλθε το ποσό που πληρώθηκε για το συμβόλαιο θανάτου του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.
Ο κατηγορούμενος, η καταγωγή του οποίου είναι από τη Ναύπακτο, είχε απενεργοποιημένο τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας το βασικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε. Πρακτικά, δεν το είχε μαζί του για να μην τον εντοπίζουν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν σημαντικά στοιχεία για τις έρευνές τους από τα τηλέφωνα που κατείχε ο κατηγορούμενος και τα οποία έχουν κατασχεθεί.
Την ίδια ώρα, νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου να κατεβαίνει τη λεωφόρο Κηφισίας πριν από το έγκλημα και να διαφεύγει αμέσως μετά.
Στο πρώτο βίντεο, ο δολοφόνος πάνω στο μηχανάκι με το λευκό κράνος κινείται προς τον τόπο του εγκλήματος.
Ο ίδιος, στο βίντεο που ακολουθεί απομακρύνεται, ενώ έχει σκοτώσει τον τοπογράφο.
Εν τω μεταξύ, οι αρχές ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό στη Μύκονο όπου εκτιμάται πως το θύμα είχε αντίζηλους για το ότι κατάφερε να πάρει δουλειές σε περιοχές «φιλέτο» στο νησί και πιθανολογούν ότι μια πολύ πιθανή αιτία για την δολοφονία του, να ήταν αυτή.
Διαβάστε επίσης:
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Καναλάκι Πρέβεζας