Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τις αρνητικές κριτικές που έχει ακούσει κατά καιρούς μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, αποκαλύπτοντας ότι -μεταξύ άλλων- την έχουν χαρακτηρίσει σνομπ.
Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η ηθοποιός τόνισε ότι ενώ παλαιότερα ήταν κάτι που την ενοχλούσε, πλέον, δεν την απασχολεί.
«Μου έχουν πει ότι φαίνομαι πάρα πολύ πειθαρχημένη και θα μείνω εκεί… Νομίζω ότι φαίνομαι πιο πειθαρχημένη, απ’ ότι πραγματικά είμαι, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου να φαίνομαι πειθαρχημένη. Ο κόσμος ψαρώνει γενικότερα, όχι μόνο με την πειθαρχεία και δεν ξέρω γιατί.
Τους φαίνομαι σνομπ και πραγματικά δεν το θέλω, δεν το επιδιώκω και ούτε έχω τέτοιου είδους σνομπ σκέψεις στο μυαλό μου. Παλaιότερα με ενοχλούσε, αλλά τώρα λέω ότι εντάξει, δεν πειράζει, δεν είναι και τόσο κακό» τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Βανδή: Η νυχτερινή έξοδος με την κόρη της, Μελίνα – «Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου» (Photos)
Κρις Τζένερ: «Μόλις αφαίρεσα τις ωοθήκες μου» – Τι αποκάλυψε για την υγεία της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.