ΠΕΜΠΤΗ 29.01.2026 20:05
MENU CLOSE

Κένυα: Συνελήφθη κατά συρροή δολοφόνος που ομολόγησε τους φόνους 42 γυναικών - Διαμέλισε τα θύματα, τα πέταξε σε χωματερή

15.07.2024 13:27

Ένας κατά συρροή δολοφόνος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό ακρωτηριασμένων πτωμάτων γυναικών σε χωματερή νότια του Ναϊρόμπι, πρωτεύουσας της Κένυας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Έχουμε να κάνουμε με κατά συρροή δολοφόνο, έναν ψυχοπαθή κατά συρροή δολοφόνο που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε ο Μοχάμεντ.

Ο ύποπτος, ο Κόλινς Τζουμάισι Καλούσα, «ομολόγησε ότι προσέλκυσε, σκότωσε και πέταξε 42 πτώματα γυναικών στη χωματερή», σημείωσε ο ίδιος.

Μία ματσέτα, «την οποία κατά τη γνώμη μας χρησιμοποιούσε για να διαμελίσει τα θύματα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του υπόπτου, που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από τη χωματερή, εξήγησε ο Μοχάμεντ.

«Έχουμε και έναν δεύτερο ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του το τηλέφωνο ενός από τα θύματα», συνέχισε, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Τα πρώτα πτώματα διαμελισμένων γυναικών είχαν εντοπιστεί την Παρασκευή σε μια χωματερή.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, το πρώτο θύμα ήταν η σύζυγος του βασικού υπόπτου, την οποία «στραγγάλισε» και διαμέλισε.

Οι ηλικίες των θυμάτων είναι μεταξύ 18 και 30 ετών και δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, τόνισε ο Μοχάμεντ.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίστολ: Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα των δύο ανδρών που βρέθηκαν σε βαλίτσα – Πρώην ζευγάρι τα θύματα, γνώριζαν τον δράστη (photos/videos)

Απόπειρα κατά Τραμπ: Το προφίλ του Τόμας Μάθιου Κρουκς – «Έξυπνος, ήσυχος και ευγενικός» – Μυστήριο με το κίνητρο (videos)

Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Ο 20χρονος ανεβαίνει ανενόχλητος στη σκεπή για να σκοτώσει (video)

ΠΕΜΠΤΗ 29.01.2026 20:05
Exit mobile version