search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.10.2025 08:13
MENU CLOSE

Εβρος: Νέο χειρουργείο για τον συνοριοφύλακα – Παραμένει εκτός κινδύνου

21.07.2024 20:09
synora-evros

Σε δεύτερο χειρουργείο θα υποβληθεί ο συνοριοφύλακας που πυροβολήθηκε στα σύνορα, στον Εβρο.

Ο 56χρονος παραμένει σε νοσηλεία και θα χρειαστεί να περάσει δεύτερο χειρουργείο ώστε να αφαιρεθεί η βολίδα που τον χτύπησε, αν και αρχικά είχε κριθεί στο πρώτο χειρουργείο πως αν αφαιρούνταν θα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Οι γιατροί που χειρούργησαν ανέφεραν ότι είναι πολύ τυχερός γιατί αν η σφαίρα πήγαινε 2 χιλιοστά πιο κάτω, η κατάσταση θα ήταν δυσκολότερη.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται και μάλιστα οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τις τουρκικές, αφού οι πυροβολισμοί έπεσαν από την τουρκική πλευρά.

Ζήτησαν από την Τουρκία να προχωρήσει σε έρευνες στο έδαφός της και να ανακαλύψει ποιο είναι το παράνομο κύκλωμα διακινητών παράτυπων μεταναστών που δεν δίστασε να ανοίξει πυρ.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Κάηκε» η Στυλίδα – Στους 42.1 °C το θερμόμετρο, οι περιοχές που «έγραψαν» 40άρια

Πυροσβεστική: Τριάντα αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Κέρκυρα: Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα με θύμα τον οδηγό λεωφορείου – Μέρος του σφηνώθηκε στη νταλίκα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.10.2025 08:11