search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 03:37
MENU CLOSE

Τρίο επαναλήψεων στην κορυφή της τηλεθέασης

22.07.2024 19:30
troxos-tis-tixis-new

Τηλεθέαση καλή για τη εποχή κατάφερε την Παρασκευή το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δεδομένου ότι ο ΑΝΤ1 μεταδίδεται επεισόδια σε επανάληψη. Ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της Παρασκευής.

Δεύτερο σε επιλογή ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» του Star, κι αυτό σε επανάληψη.

Με πρώτη παρατήρηση στις αποδόσεις των δημοφιλέστερων προγραμμάτων, κατά Nielsen, γίνεται αντιληπτό πως η τηλεθέαση έχει περιοριστεί τουλάχιστον στο μισό.

Στα υπόψη ότι όσοι έχουν απομείνει να βλέπουν επαναλήψεις στην τηλεόραση κατακερματίζονται με αποτέλεσμα τα προγράμματα που φιγουράρουν στο Top 10 να έχουν μικρές αποκλίσεις τηλεθέασης μεταξύ τους.

Τη μονοτονία των επαναλήψεων «έσπασαν» τα δελτίο ειδήσεων Σκάι (μεσημεριανό) και Alpha (κεντρικό) και η ελληνική κωμωδία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» που «έδειξε» το βράδυ της Παρασκευής ο ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Συνέντευξη της Προέδρου της Δημοκρατίας την Τρίτη, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Alpha: Παρέμεινε 5 μέρες σερί στην κορυφαία θέση

Πιο «κοντά» Cosmote TV και Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 02:50