search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 06:11
MENU CLOSE

Οι επαναλήψεις στα ιδιωτικά κανάλια κέρδισαν σε τηλεθέαση τις μεταδόσεις από τους Αγώνες στα κρατικά

30.07.2024 19:54
paris-new

Όλο και λιγοστεύουν εκείνοι που (από)μένουν μπροστά σε ανοιχτές τηλεοράσεις. Απόδειξη χθες πως εννέα στα δέκα προγράμματα που συμπλήρωσαν τις θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen κατάφεραν τηλεθέαση κάτω του 4%.

Αξιοπρόσεκτο επίσης το στοιχείο ότι από το χορταστικό πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων των καναλιών της ΕΡΤ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το χθεσινοβραδικό μικτό τένις (με Στέφανο ΤσιτσιπάΜαρία Σάκκαρη απέναντι από τους Ουέσλι Κόολχοφ Ντεμι Σχίουρς) αναδείχθηκε στην έκτη θέση τηλεπροτιμήσεων καθώς το παρακολούθησαν (μόλις) 362.000 τηλεθεατές.

Στην 10η βαθμίδα της κλίμακας Nielsen, εξάλλου, πλασαρίστηκε  η Κολύμβηση που κάλυψε η ΕΡΤ2 καθώς ήταν ο τελικός στα 100μ. ύπτιου ανδρών με την συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου.

Σταθερά στη δεκάδα ήταν- ψηλά- το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, το βραδινό του Star και στην πέμπτη  τηλεπροτιμήσεων βρέθηκε το κεντρικό δελτίου του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Καρυστιανού στην ΕΣΗΕΑ για τα Τέμπη: «Πως είναι δυνατόν να μη στηρίζετε ολόψυχα ένα τέτοιο τρομακτικό γεγονός;»

CNN: Νέο «κύμα» απολύσεων και σχέδια αναδιοργάνωσης

Τηλεθέαση: Πρώτος ο Alpha τη Δευτέρα παρά τις μεταδόσεις αγωνισμάτων στα κρατικά κανάλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 00:27