search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 08:11
MENU CLOSE

Βορίδης: Δεν εμπλέκεται η κυβέρνηση στις υποκλοπές, δεν σας αρέσει; Το καταλαβαίνω

30.07.2024 18:39
voridis-12

Στην αντεπίθεση θέλησε να περάσει η κυβέρνηση μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου ότι οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ ήταν νόμιμες και ότι δεν προέκυψε καμία σύνδεση του “Predator” με κρατικές υπηρεσίες. 

Ο Μάκης Βορίδης που παρενέβη στη συζήτηση στη Βουλή ανέφερε ότι εάν υπάρχουν κατηγορούμενοι, αυτοί δεν είναι στην πλευρά της ΝΔ. Μάλιστα, επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι τώρα που η Δικαιοσύνη δεν στέργει να συμφωνήσει με την αντιπολίτευση πρέπει να την ψέξουμε γιατί δεν εξυπηρετεί την πολιτική της εξιστόρηση. 

«Δεν υπηρετήθηκε το δικό σας αφήγημα, αλλά όλοι οι θεσμοί λένε ότι δεν εμπλέκεται η κυβέρνηση σε αυτό που λέγεται παράνομες παρακολουθήσεις, δεν σας αρέσει; Το καταλαβαίνω», είπε απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Ήρθε η ημέρα που η Δικαιοσύνη απεφάνθη και είπε ότι όλες οι ύβρεις που εκτοξεύθηκαν αυτό το χρονικό διάστημα ήταν συκοφαντίες, ψέματα και έωλα.

«Εξετάστηκαν όλοι οι προταθέντες μάρτυρες, περισσότεροι από σαράντα, επελήφθησαν τρεις ανεξάρτητες αρχές. Επιβλήθηκαν υπομνήματα, ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας. «Τι να κάνουμε, όλοι οι θεσμοί, αποφάσισαν ότι ναι, δεν εμπλέκεται η κυβέρνηση σε παράνομες παρακολουθήσεις» είπε ο κ Βορίδης και πρόσθεσε: «Περιμέναμε, δε ξέρω για συγνώμη, αλλά μια αναγνώριση για το ότι ψάχνετε για σκευωρίες και σκάνδαλα και η δικαιοσύνη σας λέει διαρκώς ότι αυτά δεν υπάρχουν. Εάν υπάρχουν καταδικασμένοι κυβερνητικοί, δεν είναι στην ΝΔ, άλλοι σε άλλα κόμματα. Αντιθέτως όλες οι μυθολογίες που εξυφαίνει η Αριστερά, συστηματικά οδηγούνται στο τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: «Ντροπιαστική η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές»

Έκπληκτος ο Φάμελλος με την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές – «Τελειωτική συγκάλυψη»

Αθώος ο Πολάκης για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης της Αραμπατζή – «Στο τέλος νικούν οι καλοί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 08:09