ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 04:40
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε ένα κράτος λειτουργικό που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο

15.08.2024 11:23
 

Με μέλη της οικογένειας του και στενούς φίλους, στη γενέτειρα του την Κρήτη, θα περάσει την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της Γης» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «σήμερα γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου που αντιπροσωπεύει για τον ελληνικό λαό, το καταφύγιο της ελπίδας και της δύναμης».

Κάνοντας αναφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές δήλωσε: «Δυστυχώς όμως και φέτος δεν αποφύγαμε τις μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές που βύθισαν στο θυμό και την απελπισία τους πολίτες.

Έχουμε χρέος για τις επόμενες γενιές να προστατέψουμε το φυσικό μας πλούτο.

Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε ένα κράτος λειτουργικό, αξιοκρατικό, ανθεκτικό που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο.

Ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για τις επόμενες γενιές.

Ένα κράτος που θα δημιουργεί μια δίκαιη κοινωνία και μια παραγωγική οικονομία».

Διαβάστε επίσης

Χαρδαλιάς: Θα αποκαταστήσουμε όσα καταστράφηκαν – Θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους πληγέντες από τη φωτιά

Μητσοτάκης από τα Χανιά: Τάχιστες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της Αττικής, «όχι» στην τοξικότητα

Με το βλέμμα στον Σεπτέμβριο

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 00:33
Exit mobile version