ΔΕΥΤΕΡΑ 14.07.2025 22:46
MENU CLOSE

Σάλος με τη Μετσόλα: Διόρισε τον κουνιάδο της σε κορυφαία θέση - Ποιοι την κατηγορούν για νεποτισμό

29.08.2024 22:58

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, καθώς διόρισε τον κουνιάδο της ως προσωπάρχη της.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Μαλτέζος ευρωβουλευτής Alex Agius Saliba του Εργατικού Κόμματος, χαρακτήρισε την κίνηση της Μέτσολα ως «αχαλίνωτο νεποτισμό».

«Φανταστείτε αν εγώ ή ένας εκπρόσωπος του [Εργατικού Κόμματος] διόριζε ένα μέλος της οικογένειάς του στην υψηλότερη θέση του γραφείου του», έγραψε ο Agius Saliba.

Ο Tabone υπήρξε στενός συνεργάτης της Μετσόλα για χρόνια. Αφού άρχισε να εργάζεται για τη Μέτσολα, παντρεύτηκε την αδελφή της το 2015, πριν η Μέτσολα γίνει πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στα τέλη του 2022, ο Tabone προτάθηκε από την Μέτσολα για τον ρόλο του προσωπάρχη. Τελικά, απέφυγε να τον ορίσει, καθώς η χρονική συγκυρία ταίριαζε με το Qatargate, το σκάνδαλο «μετρητά για επιρροή» που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Χούθι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στο δεξαμενόπλοιο Sounion – Ο ρόλος της Ελλάδας στη ρυμούλκησή του

Bloomberg: Η Ελλάδα αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο για τη ρυμούλκηση του «Sounion» – Μεγάλος κίνδυνος οικολογικής καταστροφής

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο μπλε Διόνυσος εμφανίστηκε γυμνός στο… ραδιόφωνο

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.07.2025 22:46
Exit mobile version