Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το ελληνικό θέατρο μετρά δύο σημαντικές απώλειες σπουδαίων καλλιτεχνών του. Πρόκειται για τον Σταμάτη Χονδρογιάννη και τον Λάκη Κουρετζή.
Σύμφωνα με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, «με θλίψη όλοι μας της καλλιτεχνικής οικογένειας αποχαιρετάμε 2 σπουδαίους θεατρανθρώπους, τoν σκηνοθέτη αλησμόνητων παραστασεων Σταμάτη Χονδρογιάννη, που έφυγε την πέμπτη 29-8 εμπνευστή του ιστορικού “Θεάτρου της Δευτέρας” της ΕΡΤ και του Λάκη Κουρετζή σπουδαίου δασκάλου και εμπνευστή και ιδρυτή του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα για τα παιδιά που έφυγε την παρασκευή 30/8. Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας… Σας οφείλουμε πολλά».
Διαβάστε επίσης:
Σαντορίνη: Επεισοδιακή καταδίωξη – Διαρρήκτες γκρέμισαν τοίχο σπιτιού με Ι.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.