Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο της περιοχής, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, άγνωστοι επιτέθηκαν στον 69χρονο κτηνοτρόφο σήμερα το πρωί, στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Βιλανδρέδο.
Ο άνδρας, που βρέθηκε από τον γιο του, μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 69χρονος, που έχει δεχτεί περίπου έξι πυροβολισμούς στα πόδια και το ένα χέρι, εξακολουθεί να αιμορραγεί, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι δράστες του έκοψαν την γλώσσα.
Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: 35χρονη κατήγγειλε τον πρώην της για επίθεση και εξύβριση στη νυν σύντροφό του
Θεσσαλονίκη: Επισκέψιμο ξανά από σήμερα το Αντιτορπιλικό Βέλος
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.