ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 00:46
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Κρατείται ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε ζευγάρι και μωρό - Στη ΜΕΘ οι γονείς, εκτός κινδύνου το παιδί (photos)

11.09.2024 14:19

Εντολή να κρατηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Οι γονείς (37 ετών ο άνδρας και 34 η γυναίκα) διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Η πανώλη των αιγοπροβάτων επέστρεψε στο Βαρθολομιό – Νέα κρούσματα

Πιτσιρίκα «είδωλο» πριν τον αγιασμό: «Διακοπές για πάντα – Μου έχουν πει τα… χειρότερα για τη Φυσική!» (video)

Κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ»: Πάνω από 110 τόνοι νερού έπεσαν στη Χίο μέσα σε δύο ώρες – Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.07.2025 00:45
Exit mobile version