Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα απρόοπτο σημειώθηκε το πρωί στην ΕΡΤ, όταν ρεπόρτερ -που μετέδιδε την είδηση για μαθήτρια που εκδιώχθηκε από σχολείο της Χαλκιδικής επειδή δεν «χωρούσε» στην τάξη– δέχτηκε «επίθεση» …αγάπης από τεράστιο έντομο.
Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που στο πλάνο εμφανίστηκε ένα τεράστιο ιπτάμενο έντομο, το οποίο… επιτέθηκε στην ρεπόρτερ, Έλενα Αποστολίδου.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την «επίθεση», η δημοσιογράφος διατήρησε την ψυχραιμία της και είπε χαμογελώντας: «Τι να πω τώρα, το ζωικό βασίλειο μου έχει μία αγάπη».
Διαβάστε επίσης:
Τηλεθέαση: Ανατροπή στις πρωινές εκπομπές
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.