Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την υποστήριξη του προέδρου του κόμματος Εθνικής Ενότητας του Ισραήλ, και πρώην κυβερνητικού εταίρου, Μπένι Γκαντζ φαίνεται ότι έχει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για μια πιθανή εισβολή του Τελ Αβίβ στον Λίβανο.
«Η ισραηλινή κυβέρνηση και οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν την πλήρη υποστήριξη μας στην αποστολή τους οι πολίτες που βρίσκονται στον Βορρά, να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να εξαλειφθεί η απειλή διείσδυσης εχθρικών δυνάμεων στην περιοχή και να σταματήσουν τα πυρά. Δεν πρέπει να ενεργήσουμε μόνο εναντίον της Χεζμπολάχ αλλά και εναντίον του κυρίαρχου κράτους του Λιβάνου, το οποίο φέρει την ευθύνη για την τρομοκρατία που προέρχεται από το έδαφός του», δήλωσε ο πρώην υπουργός Πολέμου του Ισραήλ.
Όπως αναφέρει η Jerousalem Post, ο Γκαντζ έκανε λόγο για «σταυροδρόμι» από το οποίο το Ισραήλ έχει δύο επιλογές για να συνεχίσει την πορεία του:
Ή θα «περιορίσει τη φωτιά» και θα κρατήσει μακριά τη Χεζμπολάχ ή θα συνεχίσει την επίθεση, εισβάλοντας ακόμη και σε εδάφη, εάν αυτό είναι απαραίτητο.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.