Άννα Κατσούλη: Η «Αρετούσα της Αθήνας» στη Eurovision
Με ανάρτησή της στα social media η γνωστή «Αρετούσα της Αθήνας» Άννα Κατσούλη δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει τη θέση της στη Eurovision 2025.
Η Άννα Κατσούλη, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς ερμηνευτών με χιλιάδες live ανά την Ελλάδα, τρεις προσωπικούς δίσκους και μια μαγική φωνή που σε καθηλώνει, λέει «ναι» στη Eurovision και έχει ήδη ολοκληρώσει το υποψήφιο τραγούδι της με τίτλο «My myth», σε στίχους δικούς της και μουσική του αδερφού της Βασίλη Κατσούλη.
Πρόκειται για ένα pop τραγούδι με έντονα παραδοσιακά στοιχεία, που εξυμνεί τον ελληνικό πολιτισμό!
Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι “My myth” -όπως μαρτυρά και ο τίτλος – είναι εμπνευσμένο από αρχαίο μύθο, ενώ συμπεριλαμβάνει ελληνικούς και αγγλικούς στίχους μαζί!
Η Άννα Κατσούλη νιώθει υπερήφανη γι’αυτό το τραγούδι,καθώς όπως λέει και η ίδια «είναι μια ιδιαίτερη πρόταση, διαφορετική από το γνωστό mainstream pop, που ακούμε συνήθως και αποπνέει άρωμα Ελλάδας,με ιδιαίτερες αναφορές στο αρχαιοελληνικό μεγαλείο,που επιθυμούμε να προβάλλουμε».
Η νεαρή ερμηνεύτρια κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό νέο τραγούδι, με υπογραφή του Μ. Πλέσσα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας.
Η λίστα των καλλιτεχνών,που επιθυμούν να συμετάσχουν στον Εθνικό Τελικό, όλο και μεγαλώνει και εμείς ανυπομονούμε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Βασιλεία της Ελβετίας!
Διαβάστε επίσης:
Αντριάνα Λίμα: Επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από 6 χρόνια