search
ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 00:39
MENU CLOSE

Λουκίλα Καρρέρ: «Τον Μίμη Πλέσσα τον πολέμησαν πάρα πολύ» (Video)

06.10.2024 16:53
plessas_karer

Για τον σύζυγό της, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, την κοινή τους ζωή αλλά και την καριέρα του μίλησε λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του η Λουκίλα Καρρέρ.

«’Όλα δικά σου μάτια μου και ο πόνος σου δικός μου’, λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και αυτό το τραγούδι εκφράζει την κοινή μας πορεία. Θα σταθώ στην γνωριμία μας που δεν υπήρχε το ερωτικό στοιχείο τουλάχιστον από πλευράς μου, τον γνώρισα και θαύμαζα το έργο του, και μετά τα χρόνια της καταξίωσης, της δικαίωσης του Μίμη γιατί εγώ τον έζησα από την στιγμή που δεν είχε καταλάβει ο ίδιος τι έχει προσφέρει στον κόσμο. Τον έζησα από την στιγμή της αμφισβήτησης της δικής του, γιατί έτσι του είχαν πει ότι ‘εσύ έχεις τελειώσει, τέλειωσε ο κινηματογράφος, στη δισκογραφία δεν έχεις συμβόλαιο’. Τον πολέμησαν πάρα πολύ, άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο του έχει βάλει απίστευτες τρικλοποδιές».

«Με τον Μίμη έβρισκα μια μεγάλη αγκαλιά.Ταξιδέψαμε πολύ στο εξωτερικό τα πρώτα χρόνια και με την κουμπάρα μας την Ειρήνη Παπά. Με επηρέασε πάρα πολύ στη ζωή μου η Ειρήνη. Με τον Μίμη δεν παντρευόμασταν για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο. Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαφορά ηλικίας, ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Είναι κομμάτι της ζωής μου, θέλω στα δύσκολα να είμαι δίπλα του».

Διαβάστε επίσης:

Στράτος Τζώρτζογλου: «Η κατάθλιψη ξεκίνησε μετά τον θάνατο της μητέρας μου – Έφτασα σε σημείο να μη θέλω να κάνω μπάνιο»

Βίσση: «Το να είσαι 66 χρονών και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο είναι επιβεβαίωση» (Video)

Μπαζάκα για τη δήλωσή της ενάντια στα Θρησκευτικά: Ένιωσα να βιάζεται η ζωή μου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 17.07.2025 00:39